Welcome To The Village

Welcome To The Village heeft zich in de loop der jaren ontwikkeld tot het festival van Friesland, misschien zelfs van Noord-Holland. In het midden van natuurgebied De Groene Ster, een gebied met bossen en water, net naast Familiecamping De Kleine Wielen, vindt sinds 2013 het festival Welcome To The Village plaats. Op het festivalterrein is het een driedaags festival met een steengoedprogramma op het gebied van muziek, kunst en design, eigen bier en logisch, lokaal en smakelijk eten. Met meer dan zeventig acts van over de hele wereld, van gevestigde festivalhelden tot opkomend talent, van hiphop en indie tot wereldmuziek en alles daartussenin. En omdat het festival op loopafstand van onze camping ligt, kunt u extra lang genieten van boeken van een kampeerplaats!

Welcome To The Village arrangement

Welcome To The Village vindt in 2020 plaats op 17, 18 en 19 juli in natuur- en recreatiegebied De Groene Ster. Op onze camping hebben we speciale velden beschikbaar gemaakt voor het festival. Let op! U kunt NIET een voorkeursboeking invoeren in het boekingsproces. Wilt u kamperen met een tent op een rustig veld? Dan kunt u dit in de opmerking vermelden. Ps. U kunt niet met je auto naar het veld komen, deze moet buiten de camping geparkeerd staan ​​op de parkeerplaats van het festivalterrein. Bent u aan het kamperen met een camper, caravan of opleggerstent? Hiervoor is ook een speciaal veld beschikbaar gesteld. Het is echter mogelijk om uw auto bij uw kampeeruitrusting te plaatsen. Al deze plaatsen hebben geen elektriciteit. U kunt het WTTV-pakket vanaf € 24, -, drie nachten boeken voor één persoon (tenttarief). En vanaf € 39 -, kunt u drie nachten kamperen, voor één persoon, met een camper, caravan of vouwwagen.

Deze aanbieding is geldig in de periode van vrijdag 17 juli tot en met maandag 20 juli 2020. Wilt u extra mensen meenemen? Het online boekingssysteem berekent de nieuwe prijs voor u.

Let op! Prijs is exclusief:

  • Toeristenbelasting          € 1,- p.p.p.n.
  • Reserveringskosten        € 7,50