Bent u 50-plusser en wilt u graag in het laagseizoen op vakantie in eigen land? Dan is Familiecamping De Kleine Wielen de perfecte vakantiebestemming voor u. Onze camping in Friesland is de ideale uitvalsbasis om te genieten van de nodige rust, ruimte en natuur.

Natuurgebied De Groene Ster
Met een mooie recreatieplas, veel groen en tal van fiets- en wandelroutes is onze camping dé plek om net buiten de stad Leeuwarden de natuur in te gaan. Kuier kilometerslang over prachtige bosrandpaadjes langs menig groot en klein meer en over een grastijkje tussendoor waterpartijen.

De stad Leeuwarden, slechts op 5 km. afstand
Een groot voordeel is dat u binnen no time in de binnenstad van Leeuwarden bent. Stap op de fiets en voor u het weet bent u er al. Neem een bezoek aan de Oldehove, de trots van Leeuwarden of zoek een terrasje op voor een heerlijke versnapering.

Kamperen op een unieke locatie
Bent u op zoek naar een unieke kampeervakantie? Kom dan kamperen bij De Kleine Wielen. Kies een plekje aan het water en beleef het ultieme vakantiegevoel.

Voor- en naseizoen
Onze tip voor 50-plussers? Kom in het voor- en/of naseizoen kamperen bij Familiecamping De Kleine Wielen in Friesland. Rust en ruimte gegarandeerd! Onze familiecamping is, vooral buiten de vakantieperiodes, ideaal voor u als 50-plusser. Op onze camping in Friesland kunt u op allerlei manieren vakantie vieren. Zo kunt u komen kamperen met uw eigen caravan of camper, maar ook het huren van een chalet is bij ons mogelijk. U geniet onder andere van de horecagelegenheden en de gratis wifi. Komen uw (klein)kinderen op bezoek? Dan vermaken die zich ook uitstekend door onze kindvriendelijke faciliteiten. Hierbij kunt u denken aan een animatieprogramma in de schoolvakanties, sup board- en kanoverhuur en diverse speelmogelijkheden.

ACSI kaart
Zoekt u een camping waar u met een ACSI Card terecht kunt? Op Familiecamping De Kleine Wielen kunt u op vertoon van een ACSI kaart extra voordelig kamperen. U ontvangt korting tegen het voor de betreffende kortingskaart geldende kampeertarief. Met de ACSI kaart kunt u voordelig kamperen in zowel het voor- als naseizoen op een standaard kampeerplaats.