6-persoons chalet 25% korting in de maand september

Lekker weg in de nazomer (septembermaand)! Kom kamperen of boek een fijn chalet in september bij Familiecamping De Kleine Wielen. Voor wie niet meer hoeft te werken of geen (schoolgaande) kinderen heeft is dit een heerlijke én voordelige vakantieperiode. Want deze maand heeft heel vaak nog zomerse temperaturen voor ons in petto. U kunt dus nog volop genieten van het buiten zijn. Ook is het in deze periode nog prima fiets- en wandelweer. Dus neem uw fiets of mountainbike mee om de groenrijke omgeving te verkennen. Boek nu en kom genieten van een heerlijke nazomer! Neem ook gerust uw huisdier mee, Natuurgebied De Groene Ster biedt talloze wandelroutes voor u en uw hond. Geen tijd voor een lang verblijf in de nazomer (september)? Verwen uzelf dan met een weekend of midweek weg. Geniet van de mooie natuur en de fijne temperatuur nu het nog kan.

September arrangement

Verblijf in één van onze mooie chalets met 35% last minute korting.

Een weekend, midweek, week of langer naar Friesland kan met een last minute chalet al snel enkele euro’s goedkoper zijn. De natuur en de omgeving van Leeuwarden zijn zeker de moeite waard om te komen ontdekken. Familiecamping De Kleine Wielen heeft comfortabele chalets, waarin u zich zeker thuis zult voelen. De omgeving, midden in natuurgebied De Groene Ster, leent zich uitstekend voor het maken van een ontspannen wandeling en fietstochten met een goedgevulde picknickmand achterop.

Aangepaste maatregelen en mogelijkheden:

  • Uiteraard besteden wij aandacht aan hygiëne en desinfectie van uw accommodatie.
  • De snackbar is geopend met aangepaste openingstijden (dit staat vooraf aangegeven bij de receptie én kunt u bekijken via onze social media kanalen, waaronder Facebook). U kunt telefonisch bestellen, waarna wij uw bestelling bij uw kampeerplaats brengen.
  • In de omgeving vindt u een aantal mooie wandel- en fietsroutes, deze zijn te verkrijgen in de receptie.
  • 35% korting op uw verblijf!
Wandelen in de natuur van Friesland