Update Coronavirus 27-03-2020

Beste gast,

In verband met het coronavirus geldt op dit moment een speciaal protocol op onze camping. Onze camping volgt de richtlijnen zoals bepaald door het RIVM en de Rijksoverheid. Daarbij treffen wij een aantal extra maatregelen om verspreiding van het virus tegen te gaan. Wilt u meewerken aan onderstaande voorschriften om de gezondheid van elkaar te beschermen?

Voor alle gasten geldt: als u koorts hebt of verkouden bent komt u niet naar ons bedrijf. Blijf dan thuis. Dit geldt ook voor uw gezinsleden.

Update – 27 maart,

De uitbraak van het Coronavirus heeft ervoor gezorgd dat wij diverse maatregelen hebben moeten nemen. Hierbij volgen wij altijd de richtlijnen van het RIVM en de overkoepelende branchevereniging HISWA-RECRON, waarbij veiligheid en gezondheid van jullie als onze gasten en ons personeel de hoogste prioriteit heeft.

Wij zijn daarom genoodzaakt om volgens de richtlijnen van het RIVM de volgende maatregelen te nemen, die gelden tot 1 juni voor iedereen:

 • Handen schudden doen we niet.
 • Graag gepaste afstand tot iedereen houden (minimaal 1,5 meter).
 • Indien mogelijk graag met de pin betalen.
 • Bent u verkouden of heeft u koorts? Of heeft een lid van uw gezin koorts? Blijf dan thuis.
 • Het restaurant blijft gesloten tot 1 juni, zoals door de overheid bepaald is. Afhaal is wel mogelijk.
 • We besteden op het hele park extra zorg aan schoonmaak en hygiëneregels.

Sanitair gebouwen

 • Alle toilet-, was- en douchevoorzieningen zijn gesloten, deze besloten noodvordering duurt in eerste instantie tot 6 april.
 • Dit betekend ook geen stortplaats voor het chemisch toilet.
 • Alleen kampeermiddelen met eigen toilet en douche zijn toegestaan.

Receptie

 • Wij zullen afstand van u houden. Wij schudden geen handen.
 • Kom met 1 persoon tegelijk.
 • Als de receptie gesloten is, vindt u instructies op de deur.
 • Heeft u vragen? Doe dit met mail info@dekleinewielen.nl of per telefoon 0511 – 431660.

Terrein

 • Wij wijzen uw plek. Houd 1,5 meter afstand tot anderen.
 • De speeltoestellen zijn toegankelijk maar wees verstandig. Als het te druk wordt zoek dan een ander plekje om met uw kinderen te spelen.

Winkel

 • Gesloten

Horeca

 • Het restaurant en de afhaal houden wij in eerste instantie gesloten tot 6 april 2020.

Vaste gasten/jaarplaatsen

 • Heeft u een vaste jaarplaats, dan kunt u gewoon komen.
 • U mag geen gebruik maken van de toilet-, was- en douchevoorzieningen.

Dagbezoek/visite

 • Dagbezoek of visite is op dit moment helaas niet toegestaan.

Recreatief gebruik van voorzieningen door anderen

 • Zie hierboven. Wij laten op dit moment geen derden toe op onze camping.

Animatieteam

 • Voorlopig zijn alle activiteiten van het animatieteam afgelast.

Informatievoorziening

 • Zorg ervoor dat uw contactgegevens bekend zijn bij ons. Wij kunnen u dan snel informeren over zaken die relevant zijn.

 

Handhaving

Het zijn bijzondere tijden en deze vragen om bijzondere maatregelen. De veiligheid van u en van ons personeel staan centraal bij onze voorschriften. Hierbij gelden de volgende verwijzingen naar de volgende RECRON Algemene Voorwaarden:

 • Toeristische gasten: RECRON Algemene Voorwaarden Toeristisch verblijf, artikel 9 lid 3
 • Seizoensgasten: RECRON Algemene Voorwaarden Seizoensplaatsen, artikel 9 lid 3
 • Vaste gasten: RECRON Algemene Voorwaarden voor Vaste Plaatsen, artikel 11, lid 1a
 • Accommodaties en vakantieverblijven: RECRON Algemene Voorwaarden voor Vakantieverblijven, artikel 9 lid 1

Naar aanleiding van de meest recente richtlijnen van overheid en RIVM blijft Familiecamping De Kleine Wielen geopend voor haar verblijfsgasten. Waar De Kleine Wielen haar verantwoordelijkheid neemt, hopen wij dat onze gasten dit ook doen, zodat we samen verdere verspreiding tegen gaan.

Wij hopen dan ook dat u:

Uw verantwoordelijkheid neemt en thuis blijft in geval 1 (of meer) van de leden van het gezelschap toch symptomen vertoont die mogelijk onder het Coronavirus vallen.

Ten tijde van uw verblijf de aanbevolen hygiënemaatregelen volgt als handcontact vermijden, gebruik van papieren zakdoeken, vaak en goed handen wassen, etc.

Passende maatregelen neemt in geval er tijdens uw verblijf toch gezondheidsontwikkelingen voordoen die mogelijk duiden op het Coronavirus.

Uiteraard houden wij u op de hoogte bij gewijzigde omstandigheden (vanuit de overheid). Mochten er wijzigingen optreden communiceren wij dit via onze website en social media kanalen. Voorop staat voor ons de veiligheid voor onze medewerkers en gasten. Wij hopen op uw medewerking

Heeft u vragen? Mail dan naar info@dekleinewielen.nl

Veel gestelde vragen (FAQ)

Is het door de ontwikkelingen rondom het Coronavirus nog mogelijk om op vakantie te gaan naar Camping De Kleine Wielen?
U bent op dit moment nog steeds meer dan welkom op Camping De Kleine Wielen. Gelijk thuis is ‘social distance’ hier ook goed realiseerbaar, of u nu in een accommodatie komt of komt kamperen vanaf zaterdag 28-3-2020. Even geen zin om te koken: wij hebben wel afhaalservice!

Wij volgen de richtlijnen van het RIVM en de overkoepelende branchevereniging HISWA-RECRON en hebben korte lijnen met alle betrokken instanties om bij eventuele ontwikkelingen rondom het virus snel te kunnen handelen indien nodig. Zo nemen wij ook extra maatregelen ter bevordering van de hygiëne, ook in uw accommodatie en in de sanitair gebouwen. Andersom verzoeken wij u ook om, met respect voor alle andere gasten en Camping De Kleine Wielen medewerkers, zich te houden aan alle huidige aanbevolen hygiënemaatregelen! En met wat extra geduld, zorg en liefde voor elkaar, bezorgen we elkaar vast een onvergetelijk verblijf.

Krijg ik mijn geld terug als ik mijn geplande vakantie bij Camping De Kleine Wielen in verband met het Coronavirus wil afzeggen?
Net zoals thuis zijn ook hier de mogelijkheden beperkter. Maar zoals hierboven beschreven is Camping De Kleine Wielen gewoon geopend en misschien juist nú uw adres om even uw gedachten te verzetten en nieuwe energie op te doen, zodat u er daarna met z’n allen thuis weer beter tegenaan kunt!

Ongerustheid en bezorgdheid zijn dan ook begrijpelijk, maar met de juiste maatregelen van alle partijen uit, kunt u dus nog steeds van uw geboekte verblijf genieten. Er is dus geen reden om te annuleren. Wanneer u ervoor kiest om toch te annuleren in verband met het Coronavirus, dan valt deze reden niet onder de gebruikelijke annulerings-redenen en kunt u de verblijfskosten helaas niet terug ontvangen. Wel zijn bij een annulering de RECRON-voorwaarden van toepassing. Volgens deze voorwaarden zult u een deel of het geheel van de overeengekomen prijs moeten betalen (bij annulering op de dag van de ingangsdatum). Heeft u een eigen annuleringsverzekering? Dan verwijzen we u naar uw verzekeraar.

Camping De Kleine Wielen doet wat ze kan voor haar gasten, maar heeft net als u te maken met (dagelijks) wisselende en onzekere omstandigheden. Verder vooruit kijken is daardoor ook onmogelijk.

Diverse parkfaciliteiten zijn door de corona-maatregelen gesloten. Heb ik daarom recht op korting op mijn verblijf/overnachtingskosten?

Nee, omdat de huidige richtlijnen en maatregelen door de overheid zijn opgesteld heeft u daar helaas geen recht op.

Welke faciliteiten zijn open/gesloten tot 1 juni?
Check daarvoor onze corona-update bovenaan op deze pagina.

Het antwoord op uw vraag niet gevonden?
Neem contact op met onze receptie. We werken met ons team er hard aan om uw vraag zo snel en volledig mogelijk te beantwoorden.
Wij geven u graag de gedachte mee, dat dit voor Camping De Kleine Wielen ook een ongebruikelijke en ongewenste situatie is.