Welcome To The Village heeft zich in de loop der jaren ontwikkeld tot het festival van Friesland, misschien zelfs van Noord-Holland. In het midden van natuurgebied De Groene Ster, een gebied met bossen en water, net naast Familiecamping De Kleine Wielen, vindt sinds 2013 het festival Welcome To The Village plaats. Op het festivalterrein is het een driedaags festival met een steengoedprogramma op het gebied van muziek, kunst en design, eigen bier en logisch, lokaal en smakelijk eten. Met meer dan zeventig acts van over de hele wereld, van gevestigde festivalhelden tot opkomend talent, van hiphop en indie tot wereldmuziek en alles daartussenin. En omdat het festival op loopafstand van onze camping ligt, kunt u extra lang genieten van boeken van een kampeerplaats!

Geannuleerd. ( Helaas is dit festival geannuleerd. Heeft u gereserveerd? Dan kun u gewoon komen, graag zelfs! Toch annuleren? Stuur dan een mail naar info@dekleinewielen.nl, gelieve hierover niet te bellen.

Standaard inclusief 4 ampère stroom

Kampeerplaats

Vanaf € 23,50

Vanaf prijs is gebaseerd op 1 nacht inclusief 2 personen. Extra personen meenemen? Het online boekingssysteem berekend de nieuwe prijs.